Cine suntem?

Originea denumirii de Transylvania Treasures: Ei bine, Comorile Transilvaniei dupa traducere, credem noi ca ar fi cele mai frumoase "Easter-Eggs", mici surprize neasteptate pe care le gasim cu mandrie in mult iubitul nostru Ardeal. Iubirea pentru Transilvania este cea de-a doua componentă ce formează chintesența societății noastre. Cu un început timid dar extrem de entuziast, doi prieteni și-au propus să pună bazele unei activități ce să se ghideze după principiile sănătoase de business pe care aceștia le apreciază: seriozitate, profesionalism, onestitate și punctualitate. Nu a trecut multa vreme de la înființare și Root Security a devenit un nume important în furnizarea de servicii și produse pe piață locală și regională, ulterior extinzandu-și activitatea în Europa și Statele Unite ale Americii. Astăzi, colaborările de business ale Root Security se întind și pe continentul asiatic prin puternice legături de colaborare cu producători și integratori de siteme din China și Hong Kong. Cu o echipa dinamica si entuziasta formata din tineri experti, Root Security ofera clientilor sai proiecte la cheie impreuna cu toata consultanta si knowhow-ul necesar.

Radu Cristea

The Seful

Ar fi multe de spus, dar imi e frica sa nu gresesc ceva incat sa imi taie din salariu, asa ca voi lasa descrierea la imaginatia dumneavoastra!

Adrian Ilca

The Manager

Baiat de treaba, linistit, foarte serios, familist si punctual. Mereu vine la lucru cu voie buna, plin de energie pozitiva!

Sabau Dan

The Chitra

Nu, nu am bani, lasati-ma!

Eduard Costea

The Music guy

Tipul care insista ca nu exista viata fara Tobe si Bass (Drum&Bass). DJ DYL

Stanciu Andrei

The "Ăla nou în firmă"

Este cel mai perfect angajat (cine crezi ca a scris acest text? :) )

Adrian Sastras

The Vorbitorul9000

Blah, blah, blah, blah, am un prieten care, blah blah blah, tu stii cine e tata? blah blah blah.

Locatie

SC Root Security SRL | Str.Portelanului nr.3 Cluj-N. 400058 
Tel: (0371) 783-259 | 
CIF RO 30450600 | J12/1932/2012 | Cont bancar: RO79 INGB 0000 9999 0311 7166
TOP